Laatste nieuws

  • Een koninklijke onderscheiding was er op 26 april voor operationeel teamleden Elly Linger en Ans Gerritsen, met name voor hun verdiensten voor het MIG-project. De uitreiking van de lintjes vond plaats in theater De Purmaryn in Purmerend.
  • De Discovery Cup is momenteel in handen van oec bs De Blauwe Ster uit Monnickendam. Zes groepjes leerlingen maakten voor deze wedstrijd duidelijke powerpointpresentaties van hun bezoeken aan de Milieustraat en Gemeentewerf van Purmerend. De wisseltrofee is uitgereikt in september 2020, in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de Gemeentewerf.

  • De PET-events en bedrijfsbezoeken van voorjaar 2020 en 2021 moesten geannuleerd worden vanwege de coronamaatregelen. Mogelijk kunnen er in de loop van het seizoen 2021-2022 wel weer de gebruikelijke activiteiten georganiseerd worden voor de groepen 6 en 7 uit de regio Purmerend-Waterland.
  • In februari /maart 2020 is de achtste ronde bedrijfsbezoeken gehouden. Aan deze ronde hebben 18 scholen meegedaan. De deelname van de laatste acht scholen moest geannuleerd worden vanwege de coronacrisis. Nu beraadt MIG zich over het doorgaan van de bedrijfsbezoeken in 2022.
  • Er zijn inmiddels 36 basisscholen aangesloten bij MIG. Het is de katholieke basisschool Blokwhere in Volendam. Hier neemt directeur Vincent Tol het MIG-schildje in ontvangst.
  • Nieuwe leden krijgen een MIG-schildje overhandigd. Hierbij de uitreiking aan het team van oec bs De Klim-Op in Purmerend.

  • In een rap tempo zijn vier schoolbesturen, 36 basisscholen en vier scholen voor voortgezet onderwijs en 15 bedrijven lid geworden van MIG.

overhandiging MIG-schildje aan Jan Adels, directeur SG Triade (boven) en aan Margareth Runderkamp, voorzitter College van Bestuur CPOW (links op de foto hiernaast)

 

overhandiging schildje aan obs De Koningsspil te Oosthuizen (de 18e MiG-KiT-school)

P1100739

directie en techniekwerkgroep De Koningsspil

Femke Tump, directeur Trifolium

Cees vd Berg, directeur Oeboentoe

Fred van der Lee ontvangt het schildje voor de Bloeiende Perelaar

 

 

MIG-schildjes ook voor Trifolium, Bloeiende Perelaar, Oeboentoe, Rietlanden

Ingrid van Koningsbruggen, dir De Rietlanden

 

1e lid voortgezet onderwijs : het Regiocollege te Zaandam

1e lid bedrijfsleven : Gebr. Van ‘t Hek te Purmerend

—————————

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.